VoorwaardenWillemijn van Gent is een zelfstandige onderneming zonder personeel, ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 32167621, en BTW plichtig onder nummer NL001716995B91.

Datum en tijd van de lessen worden in overleg met de leerling bepaald. Locatie is in principe Studio Sophia, zie contact.

Lessen die korter dan 24 uur van te voren worden afgezegd kunnen in rekening worden gebracht.

Willemijn van Gent stimuleert haar leerlingen de les op te nemen. Het openbaar maken van deze opnames is echter strikt verboden.

Voor de tarieven zie: Vivaldi Music lessons-leskaarten Naast de daar aangeboden 10 strippenkaarten hanteert Willemijn van Gent ook 5 strippenkaarten (helft van de prijs). De 10 strippenkaarten zijn 6 maanden geldig, de 5 strippenkaarten 3 maanden.

Een proefles duurt 30 minuten en kost €25,- contant te betalen. Bij aanschaf van een strippenkaart van 10 of 5 lessen wordt dit bedrag in mindering gebracht.

Iedere 6 weken organiseert Willemijn van Gent een groepsles met pianist Julia Buizer. Leerlingen kunnen daar kosteloos voor intekenen.

Willemijn van Gent geeft adviezen op het gebied van stemklachten, maar verwijst verder door naar gespecialiseerde KNO artsen en logopedisten. Voor eventuele gevolgen is Willemijn van Gent dus niet aan te spreken.

Willemijn van Gent onderschrijft de Beroepscode van zangpedagogen van de NVZ.

U kunt hier de tarieven en voorwaarden downloaden: Tarieven en voorwaarden WvG